Teknoloji

1Password Mac uygulaması uzun zaman sonra güncellendi

1password mac 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
1password mac 7
1Password 7

1Password Mac uygulamasına beş yıl aradan sonra ilk paralı güncelleme geldi. MacRumors’ın haberine göre 1 Password 7 sürümü yayınlandı.

Uygulamanın güncellenmiş versiyonu yeniden tasarlanmış bir kenar çubuğuyla geliyor. Böylelikle şifrelerinizi daha kolay bulacak, onları farklı gruplar arasında daha rahat biçimde taşıyacaksınız. Aynı zamanda 1Password’ün kendi başına otomatik olarak dolduramadığı iTunes gibi uygulamalardaki metin alanları için şifrelerin, imleç havada tutulduğuna gösterilmesi gibi kullanışlı bir yenilik de geliyor.

Öte yandan Safari genişletmesi de doğrudan uygulamaya ekleniyor. Böylelikle yönetilmesi gereken unsurlardan bir tanesi eksilmiş oluyor. 1Password, Have I Been Pwned? adlı veri tabanı ile de entegrasyon kuruyor. Böylelikle şifrelerinizin başkalarının eline geçip geçmediğinden haberdar olmanız kolaylaşacak.

Bu arada Courier Prime Bits adlı yeni bir özelleştirilmiş yazı tipi de kullanıma sunuluyor. Böylelikle uygulamanın görünümünden sıkılanlar için yeni bir soluk kazandırma imkanı veriliyor.

AgileBits, 1Password’ün bu sürümünü biraz daha değişik biçimde satın alma imkanı sunuyor. Mevcut aylık 1Password aboneliğine sahip olan müşteriler, yeni uygulamayı indirip yollarına devam edebilecekler. Eğer 1Password’ü Mac App Store’dan yüklerseniz, sadece bu abonelik modeli üzerinden ilerleme imkanınız olacak.

Aksi takdirde 1Password 6’dan terfi edecek olsanız bile, paralı uygulamayı satın almanız gerekecek. Ancak bunu da sadece AgileBits’in web sitesi üzerinden doğrudan gerçekleştirebilirsiniz. 1Password 7 kısa bir süre için 49.99 dolara satılıyor. Daha sonra normal fiyatı olan 64.99 dolara geri dönülecek.

İLGİLİ HABERLER