Manşetler

Meerkat Android uygulaması için beta programına katılabilirsiniz

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

meerkat-logo-250315

Canlı video yayını platformu Meerkat Android’e geliyor. Ancak her Android kullanıcısı Meerkat ile Twitter üzerinden canlı yayına sahip olmadan önce bir beta test aşaması gerçekleştirilecek.

Eğer Meerkat’ı Android cihazı üzerinde kullanan ilk kişilerden olmak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey Meerkat’ın beta programına katılmak.

Özel olarak açılan Google Form sayfasına adınız, Twitter hesabınız ve e-posta adresiniz gibi bilgileri girmeniz yeterli oluyor. Bunun ardından belirli bir süre sabırla bekledikten sonra Meerkat Android uygulaması için beta kodu size ulaştırılacak.

Bu beta kabul süreci muhtemelen ilk gelen alır mantığıyla işliyor ve kısıtlı sayıda test kullanıcısını içine alıyor. Bu nedenle Meerkat ile ilgilenen Android cihaz kullanıcılarının acele etmesi gerekiyor.

Meerkat şu sıralar Twitter’ın kendi çıkardığı canlı video yayını uygulaması Periscope ile rekabet ediyor. Periscope’un Twitter servisiyle mükemmel entegrasyonu onu biraz daha öne çıkarmıştı. Bu nedenle Meerkat de yolunu Android’e çevirdi, Periscope’un henüz bulunmadığı bu alanda yola daha erken çıkmaya karar verdi.

İLGİLİ HABERLER