Teknoloji

Madonna’nın henüz duyurusunu yapmadığı yeni albümünün tamamı internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

madonna-181214

Madonna’nın henüz ismi bile belirlenmemiş yeni albümüne ait olduğu iddia edilen 13 şarkı internete sızdı. Unapologetic Bitch veya Iconic isimlerinden biriyle çıkabileceği belirtilen albümün prodüktörleri arasında Aviici, Natalia Kills, Dipplo ve Ryan Tedder gibi isimlerin bulunduğu öne sürülüyor.

Thank you for not listening! Thank you for your loyalty! Thank you for waiting and if you have heard please know they are unfinished demos stolen long ago and not ready to be presented to the world

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Bundan yaklaşık bir yıl önce Beyonce’nin yeni albümü, sanatçının hayranlarına sürpriz yapmak amacıyla, ansızın bir geceyarısında yayınlanmıştı. Madonna’nın başına gelen olay ise bu durumun tersi gibi olsa da, sürpriz etkisi konusunda pek geri kalmıyor. Zira ünlü pop yıldızının yeni albümünün yayınlanacağından kendisi dahil kimsenin haberi yoktu. Madonna sızan şarkıların bitirilmemiş ve yayınlanmaya hazır olmayan demolar olduğunu ve bu kayıtların uzun süre önce çalındığını Instagram hesabı aracılığıyla duyurdu. Yaşanan olayı “sanatsal tecavüz” olarak tanımlayan pop ikonu, sızan şarkıların yarısının albümde dahi yer almayacağını, diğer yarısının ise farklı şekillerde albümde kendilerine yer bulacağını belirtti. Madonna yaşananları “terörizm” olarak nitelemekten de geri kalmadı. Ünlü şarkıcı açıklamasını “Neden bana albümü bitirme ve size en iyi halimi sunma fırsatını vermiyorsunuz?” sözleriyle tamamladı.

İLGİLİ HABERLER