Çinli telefon üreticisi NVIDIA’nın yeni Tegra 4 yongasını ve LTE modemini barındıracak ilk telefonun işaretini verdi. Henüz adı açıklanmayan bu süper telefonun detayları bilinmiyor, ancak 72 çekirdekli yapıya sahip yeni Tegra işlemcisini Icera i500 LTE yongasetiyle buluşturacağını söyleyebiliriz. İlk olarak bu yılın ilk yarısında Çin’de piyasaya çıkacak bu akıllı telefonun daha sonra diğer pazarlara da girmesi bekleniyor.
ZTE, Tegra 4 işlemcili akıllı telefona dair planlarını açıklayan ilk telefon üreticisi oldu. CES 2013’te tanıtılan Tegra 4’ü taşıyan cihazlar olarak şimdiye kadar sadece NVIDIA’nın kendi ürün projesi olan Shield’ı ve Vizio’nun tabletini görmüştük. Bu arada HP ve Toshiba’nın da Tegra 4 işlemcili tabletler çıkarmayı planladığına dair söylentiler ortaklıkta dolaşıyor.
İlgili >>The Verge
Teknoblog, teknoloji gündemini farklı platformlarda düzenli biçimde paylaşıyor. WhatsApp kanalında öne çıkan haberleri anlık olarak aktarıyor, Google Haberler üzerinden güncel içerikleri sunuyor, Instagram ve X hesaplarında dikkat çeken başlıkları özetliyor, YouTube kanalında ise ürün incelemeleri ve detaylı anlatımlarla içeriği tamamlıyor.








