Teknoloji

Xiaomi Mi Mix 2’nin tanıtımı 11 Eylül’de gerçekleştirilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Daha önce emsali görülmemiş bir ekran-yüzey oranı sunmuş olan Xiaomi Mi Mix, 2017’de daha fazla şekilde görmeye başladığımız neredeyse çerçevesiz ekranlı telefonların fitilini ateşlemişti. Daha bir yıl dolmamışken, Xiaomi bu telefonun takipçisini, yani Xiaomi Mi Mix 2’yi tanıtmaya hazırlanıyor.

Xiaomi, Weibo üzerinden Mi Mix 2 modelinin 11 Eylül’de düzenlenecek bir etkinlikte resmiyet kazanacağı bilgisini takipçileriyle paylaştı.

Telefonla ilgili ortalıkta fazla detay bulunmuyor. Daha önce Phillipe Starck adlı tasarımcı konsept tasarım videosu paylaşmıştı. Bu videoda daha da ince ekran çerçevesine sahip bir telefon dikat çekiyordu. Bu arada şirketin Hindistan’dan sorumlu yönetici direktörü de Twitter üzerinden yayınladığı bir fotoğrafla heyecanını işaret etti.

Mi Mix 2 etkinliği Apple’ın geleneksel sonbahar etkinliğini gerçekleştirmeden bir gün önce yapılacak. Apple’ın da Xiaomi’den bir gün sonra kendi sıfır çerçeveli ekrana sahip telefonunu tanıtması bekleniyor. Sıklıkla Apple’ın tasarımlarından esinlenmekle suçlanan Xiaomi, bir gün önce düzenleyeceği etkinlikle iPhone 8’in yaratacağı ilgiden pay çalmayı hedefliyor.

İLGİLİ HABERLER