Teknoloji

Türk Telekom şarj aksesuarları ile hayatınızı kolaylaştırıyor

türk telekom
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

türk telekomAkıllı telefonlar ekran, işlemci, depolama alanı, kamera gibi unsurlar bakımından büyük gelişim gösterdi. Ancak ne var ki, söz konusu pil olduğunda bunların hâlâ büyük oranda yerinde saydığını görüyoruz. Her ne kadar hızlı şarj teknolojisi, daha yüksek kapasiteli piller ve benzeri özelliklerle kullanıcılara akıllı telefonlarını daha az süre boyunca şarj ederek daha uzun süre kullanma şansı tanısalar da, akıllı telefonların pil konusunda hâlâ istenen noktada olmadığını kabul etmek gerekiyor.

Son yıllarda akıllı telefonlara yönelik şarj ürünlerinin sayısında epey artış meydana geldi. “Powerbank” olarak adlandırılan taşınabilir pillerin satışlarının epey yüksek seviyelerde olduğunu biliyoruz. Türk Telekom, kullanıcılarını sunduğu eksiksiz bir şarj paketiyle rahat ettiriyor.

Türk Telekom, kendi markasını taşıyan ve içinde şarj cihazı, taşınabilir pil, araç şarjı, şarj ve data kabloları barındıran aksesuar serisini satışa sundu. Bu aksesuarları Türk Telekom mağazalarında, uygun fiyat avantajıyla bulabilirsiniz.

 

Türk Telekom markalı şarj cihazı, araç şarjı, taşınabilir şarj cihazı, şarj ve data kablolarından oluşan aksesuarlar pratiklikleri ile dikkat çekiyor. Çift taraflı kullanılabilen USB ve microUSB uçlu şarj ve data kablosu sayesinde, kablo cihaza kolaylıkla uyum sağlıyor. Qualcomm Quick Charge 2.0 hızlı şarj teknolojisini destekleyen şarj aletleri, bu teknolojiye uyumlu cihazların yüzde 75’e varan oranda daha hızlı şarj olabilmesine olanak tanıyor.

Aksesuar serisinin “akıllı cihazlara akıllı aksesuarlar” fikrinden yola çıkarak tasarlandığını belirten Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, “Tüketicilerin günlük hayatlarında yanlarından ayırmadıkları şarj cihazlarını ve data kablolarını Türk Telekom markasının güvencesiyle satışa sunuyoruz. Kullanıcılar, üstün kaliteli aksesuarlarımızı Türkiye?nin dört bir yanındaki mağazalarımızdan, uygun fiyatlarla satın alabilecek.” şeklinde görüş belirtiyor.

İLGİLİ HABERLER