Teknoloji

Tinder Gold ile kullanıcılar kendilerini beğenenleri eşleşme olmadan görebilecek

tinder goldTinder aşk arayanlara hamle avantajı veren Tinder Gold servisini tüm kullanıcılarına açtı. Gold’un getirdiği hamle avantajından yararlanmak içinse eli cebe atmak gerekiyor.

İlk olarak Avustralya ve Meksika’da test edilen servis, sonunda tüm dünyada erişime açıldı. İlk etapta sadece iOS kullanıcıları Gold’dan yararlanabilecek. Servisin Android kullanıcılara açılması için çalışmaların devam ettiği ve bu sürecin de birkaç hafta içinde tamamlanacağı belirtildi.

Gold’un temelinde Tinder Plus ile sunulan özellikler bulunuyor. Tinder Plus ile kullanıcılar profillerini öne çıkarma, yanlışlıkla reddedilen önerileri geri alma ve sınırsız beğeni gibi imkânlar sunuluyor. Gold’u Plus’tan ayıran ise kullanıcıların kendilerini beğenenleri eşleşme olmadan da görebilmesi oluyor.

Tinder Gold ile eşleşme oranı yüzde 60 artıyor

Tinder’dan yapılan açıklamada, Tinder Gold abonelerinin eşleşme oranının yüzde 60 oranında arttığı belirtildi. Gold’a abone olmak isteyenlerin öncelikli olarak bir Tinder Plus paketi satın almaları gerekiyor. Tinder Plus’ın Türkiye’deki abonelik paketlerinin fiyatları süreye göre 5,29 TL’den 92,99 TL’ye kadar uzanıyor. Gold’a abone olmak için bu bedelin üzerine ekstra bir ödeme daha yapılacağı belirtilse de, henüz bu rakam bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER