Eğlence

Spotify Xbox One uygulaması yakında yayınlanacak

spotify podcast otomobil gorunumu
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Spotify Xbox One uygulaması yakında yayınlanacak. Uygulamanın “Major Nelson” rumuzuyla tanınan Microsoft yöneticisi Larry Hyrb tarafından test edildiğini gösteren görüntüler, Reddit’te paylaşıldı.

Söz konusu görüntülerin paylaşılması, uygulamanın yolda olduğuna dair dedikoduları biraz daha kuvvetlendirdi. Spotify ve Microsoft’un planlarını yakından takip eden kaynaklar, uygulamanın hâli hazırda şirket içinde testlerinin devam ettiğini belirtti.

spotify xbox oneSpotify kısa süre önce Windows 10 cihazlar için hazırlanmış masaüstü uygulamasıyla Windows Mağaza’ya giriş yapmıştı. Ancak hâli hazırda Xbox One üzerinde de kullanılabilecek özel bir evrensel Windows uygulaması bulunmuyor.

Spotify Xbox One uygulamasıyla önemli bir açığını kapatmış olacak

Spotify’ın PlayStation 3 ve PlayStation 4 uygulamaları, bundan iki yılı aşkın bir süre öncesinde yayınlanmıştı. Xbox One uygulamasının da yayınlanmasıyla birlikte Spotify kendisi adına önemli açıklardan birini kapatmış olacak. Aynı durumun Microsoft cephesi adına da geçerli olduğu rahatlıkla söylenebilir. Microsoft da Xbox One’a Spotify’ı getirerek oyun sırasında müzik keyfi yaşamak isteyenlere yeni bir seçenek daha sunacak. Bunun konsolun cazibesini artıran bir durum olduğu rahatlıkla söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER