Türkiye’de satışı olmayan ancak görmeyi çok istediğimiz VAIO P’nin yeni duyurulan 2010 modeliyle ilgili haberi sizlere aktarmıştık. Bu seferki haber bu laptopun dünyanın en pahalı Playstation 3 klavyesi adaylarından biri olduğuyla ilgili.
Sony VAIO P’nin ABD’deki başlangıç fiyatı 800 $ olarak açıklanmıştı. Bu O’nu en pahalı netbook’ların arasına koymakla kalmıyor, aynı zamanda “Remote Keyboard” desteğinden dolayı en pahalı PS3 klavyesi hâline getiriyor. Çoğu netbook’a göre daha hızlı işlemcisi olması ve ufak boyutundan dolayı çok kullanışlı olduğunu biliyorduk, ancak aynı zamanda evinizde online oyun oynarken onun üzerinde arkadaşlarınızla kolayca yazışabiliceğinizi hiç düşünmüş müydünüz? Bu olayı Sony yetkilileri düşünmüş ve tüm dünyanın beğenisine sunmuş.
Bakalım yeni VAIO P en pahalı klavye olduğu kadar en kullanışlı klavye de olabilecek mi ?
İlgili – Sony Japonya
Teknoblog, teknoloji gündemini farklı platformlarda düzenli biçimde paylaşıyor. WhatsApp kanalında öne çıkan haberleri anlık olarak aktarıyor, Google Haberler üzerinden güncel içerikleri sunuyor, Instagram ve X hesaplarında dikkat çeken başlıkları özetliyor, YouTube kanalında ise ürün incelemeleri ve detaylı anlatımlarla içeriği tamamlıyor.








