Manşetler

Samsung Galaxy TabPro S Windows tablet Microsoft Surface’e verilen cevap

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy Tab Pro S

Samsung Galaxy Tab S serisi üst sınıf tabletlere bir yenisini ekliyor. Ancak şirket bu sefer Android yerine Windows’u işletim sistemi olarak tercih ediyor.

Samsung Galaxy TabPro S, 12 inç ekranlı, 2’si 1 arada Windows tablet. İnce ve hafif tasarımlı bu ürünün çıkarılabilir ve yeniden takılabilir klavyeli dock’u da bulunuyor. Fansız tasarıma sahip bu tablet Intel Core M Skylake işlemciyle çalışıyor ve 10.5 saate varan pil ömrüne sahip.

Ayrıca tabletle birlikte Bluetooth kalem ve multi-port adaptör opsiyonel olarak sunuluyor. Çok portlu adaptör tabletin USB Type-C portuna takılarak kullanılıyor.

Klavyeli kapak içinde tam donanımlı klavye ve ekranın duruş açısını ayarlamayı sağlayan ayarlanabilir menteşe bulunuypr. Pogo pin konnektörü sayesinde klavye tablete bağlıyken şarj edilebiliyor.

Samsung’un Windows tabletinde 4 GB RAM, 128 GB veya 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor. 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC, 5 megapiksel ön ve arka kameralar diğer teknik özellikler arasında yer alıyor.

Samsung, tabletin 5200 mAh kapasiteli pilinin 2.5 saatte tam olarak şarj edilebildiğini de dile getiriyor.

Samsung, Galaxy Tab Pro S ile birlikte Microsoft Surface serisine bir cevap vermiş oluyor. Ancak Samsung’un tablet hibridinin ayırt edici özellikleri var. Sadece 6.35 mm’lik kalınlığa sahip gövde ve 680 gram ağırlıklı kompakt gövde ve 2160 x 1440 piksel AMOLED ekran bunların başında geliyor. Samsung, Galaxy TabPro S’in şubat ayında satışa sunulacağını açıkladı.

İLGİLİ HABERLER