Manşetler

Samsung Galaxy S4 27 Nisanda Türkiye’de piyasaya çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un merakla beklenen Android telefonu Galaxy S4 bu haftasonu itibariyle Türkiye’de piyasaya çıkıyor. Galaxy S4’ün tanıtımının yapıldığı ve dünyanın 10 farklı önde gelen şehrinde düzenlenen Galaxy S4 World Tour etkinliklerinin bir ayağı da Türkiye’de düzenleniyor. Bu etkinlik kapsamında düzenlenen basın toplantısındayız ve Galaxy S4’ü ilk kez görme fırsatına eriştik.

samsung-galaxy-s4-240413

27 Nisan Cumartesi günü Türkiye saatiyle 10’da tüm dünya ile aynı anda piyasaya sunulacak olan Galaxy S4, Samsung’un yenilikçiğe olan bağlılığının önemli bir durağı işlevini görüyor. 4.99 inç 1080p ekran, 1.6 GHz sekiz çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 16/32/64 GB dahili bellek seçenekleri gibi bugünlerde üst sınıf Android telefonunda görmeyi beklediğimiz teknik özellikleri sunan bu akıllı telefon özellikle yazılım tabanlı özellikleriyle dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy S4 ile ilgili teknik özellikleri ve detayları ürünün resmi tanıtımının gerçekleştirildiği 15 Mart tarihinde yayınladığımız bu yazıda aktarmıştık. Telefonla ilgili detaylar için bu yazıya göz atmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca aşağıdaki ilgili bağlantıdan ulaşacağınız basın bülteninde de anlattıklarımızın bir özetini bulabilirsiniz. Öte yandan Galaxy S4 ile ilgili izlenimlerimizi de ilerleyen saatlerde yayınlayacağımız ön inceleme yazısında bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER