Redmi K50 serisi 17 Mart’ta tanıtılacak. Tanıtım için geri sayımda sona doğru yaklaşılırken, Xiaomi de telefonlarla ilgili yeni bilgiler paylaşmayı sürdürüyor. Söz konusu paylaşımların en yenisi, telefonların pil ve şarj kapasiteleriyle ilgili.
En yeni paylaşıma göre, serinin üyelerine ihtiyaç duydukları enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilleri verecek. 120W şarj desteği sayesinde bu pil tamamen boşken 19 dakika içinde doldurmak mümkün olacak.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi 18 Fold 6000 mAh pili ve 200 MP kamerasıyla tanıtıldı

Oppo Find X10’un iki kamerası da 200 megapiksel olacak

Vivo X500’ün tasarımı belli oldu, kamera bölümü tamamen değişti

Oppo’nun 10.000 mAh pilli A7 Pro Max modeli küresel pazara geliyor

Xiaomi, TV’den robot süpürgeye uzanan Hepsiburada mağazasını açtı
Yeni telefonlarda Xiaomi’nin Surge S1 adını taşıyan hızlı şarj çipi bulunacak. Böylelikle hem şarj sırasında ısı yönetimi sağlanacak hem de kullanıcıların emniyeti artırılacak.
Redmi K50 serisi WQHD+ OLED ekranlarla gelecek. Bu ekranları Gorilla Glass Victus cam koruyacak. Dimensity 9000 işlemciyle gelecek telefonlar, Bluetooth 5.3 desteğinin sunulduğu ilk cihazlar olacak.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.





