Teknoloji

Pocket hoşunuza gidebilecek yazılar ve videolar öneriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pocket-oneri-270815

Halihazırda en iyi “daha sonra okumak için kaydet” uygulamalarından biri olan Pocket, bir süredir beta olarak test ettiği “öneriler” özelliğinin dağıtımına başladığını açıkladı. Özellikten Pocket’ın iOS, Android ve web kullanıcıları faydalanabilecek.

Bugüne kadar Pocket’ın odak noktası, kullanıcıların buldukları içerikleri kaydetmek üzerine kurulmuştu. Ancak öneriler özelliği Pocket’ın yetenek setini bir tık daha öteye taşıyor. Pocket kullanıcıları bundan böyle web’deki ilginç haberlere erişebilecekleri bağlantılar alacaklar.

Söz konusu öneriler, kullanıcıların daha önceden kaydettikleri makale veya içeriklere benzer yapıda olacak. Bu durumu bir örnekle açıklayan Pocket, koşmakla ilgili makaleleri saklayanlara koşmakla ilgili kaliteli içeriklerin sunulacağını vurguladı.

Pocket, öneri sistemiyle kullanıcıların internette mümkün olduğunca hızlı hareket etmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Elindeki kaydedilmiş içerik verisinin öneri sunmak için gerekli altyapıyı sağladığına dikkat çeken şirket, sahip olduğu verileri kullanıcılarına daha kaliteli içerik sunmak için işleyeceğinin altını çizdi.

İLGİLİ HABERLER