Teknoloji

OnePlus 5 heyecanı sızıntılar ve resmi paylaşımlarla yükseliyor

oneplus 5OnePlus kısa bir süre önce yeni gözde telefonu OnePlus 5’in 20 Haziran tarihinde resmen tanıtılacağını açıklamıştı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Android Police ve Slashleaks gibi kaynaklarda akıllı telefonu gösteren fotoğraflar yayınlandı. Çift kamera, LED flaş, anten şeritleri ve gri gölgeler nedeniyle telefon ve iPhone 7 Plus arasında benzerlik kurulması fazla zaman almamıştı.

OnePlus, spekülasyonların önüne geçmek adına Twitter hesabı üzerinden yeni amiral gemisinin bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşılan fotoğrafın açısı, telefonun üst kısmının biraz daha “kendine özgü” görünmesini sağlıyor. Ancak geri kalan bölümlerdeki iPhone 7 Plus etkisi değişmiyor.

Ortaya çıkan fotoğraflar, OnePlus’ın yeni amiral gemisinin bir tür “kimlik krizi” içinde olduğunu düşündürüyor. Ancak bu durum telefonun bir “performans canavarı” olacağı gerçeğini değiştirmiyor. Akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 835 işlemci olacağı daha önce OnePlus tarafından açıklanmıştı.

OnePlus 5 8 GB RAM’e sahip olacak

Ünlü duyumcu Evan Blass de OnePlus’ın yeni amiral gemisine dair önemli bir bilgi paylaştı. Amazon’un Hindistan sitesindeki kaynak kodu, Qualcomm Snapdragon 835’e 8 GB RAM’in eşlik edeceğini gösteriyor. Akıllı telefonun çift arka kamerasının DxO ile birlikte geliştirildiği de gelen haberler arasında yer alıyor. Cihazın kamera yeteneklerini OnePlus CEO’su Pete Lau da paylaştığı bir fotoğrafla ortaya koymuştu. Akıllı telefona dair diğer detaylar içinse 20 Haziran tarihini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER