Nintendo, bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü 3DS üzerinde yaptığı çeşitli güncellemeleri duyurdu. Üç yeni duyuruyu kapsayan bu güncellemelerden ilki geçtiğimiz hafta su yüzüne çıkan analog kontrol aksesuarıyla ilgili. 20 Aralıkta Japonya’da piyasada olacak bu aksesuar 1500 Japon yeni (35 TL) fiyatla satılacak. Aksesuarın gücü ise tek bir AAA pille sağlanıyor.
Nintendo, kadınları da 3DS’in üç boyutlu dünyasına çekmek için bu konsolun açık pembe renkli yeni versiyonunu hazırladı. Aslına bakarsanız, Nintendo’nun diğer ürünleri bu kitlenin ilgisini çekiyordu, ancak 3DS’in şimdiye kadar pek başarılı olduğu söylenmiyordu. Bu versiyonun ekim ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Son olarak yine ekim ayında gelecek bir yazılım güncellemesiyle birlikte 3DS’e üç boyutlu video kayıt yeteneği de ekleniyor. 3D fotoğraf çekim özelliği ise başından beri cihazda bulunuyordu.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

New Nintendo 3DS, GeForce NOW oyunlarını Kasumi ile açıyor

The X-Files geri dönüyor, yeni dizinin başrolleri ve ilk ayrıntıları belli oldu

Blade Runner 2099’un yeni fragmanı geldi, Prime Video sekiz bölümü 25 Kasım’da açacak

Ghost of Tsushima animesi 2028’e kalırken yeni seslendirme kadrosu belli oldu

Apple TV’nin yeni dizisi komedi ile doğaüstünü sıra dışı biçimde buluşturuyor
Nintendo’nun tepe yöneticisi Satoru Iwata yukarıdaki yenilikleri duyurduğu toplantıda Super Mario oyun serisinin üç boyutlu versiyonundan bir kesit sundu. Ayrıca üç boyutlu hâle getirilmiş Monster Hunter oyununun tanıtımı da yapıldı. Bu oyun özellikle Japonya’da popüler. Super Mario 3D Land oyununun 13 Kasımda, Mario Kart 7 oyununun ise 4 Aralıkta çıkacağı belirtildi.
İlgili – Nintendo (Analog aksesuar)
İlgili – Nintendo (Pembe renkli 3DS)
Günün Öne Çıkan Fırsatları





REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.


