Teknoloji

Yeni Motorola Moto G’ye ait fotoğraflar ortaya çıktı

motorola moto g sizintiLenovo’nun sahibi olduğu Motorola’nın akıllı telefonlarından Moto G’nin yeni versiyonuna ait fotoğraflar internete sızdı. Bu sızıntı, akıllı telefonun resmi duyurusunun yakında olduğunu gösteriyor. Çin merkezli sosyal ağlar aracılığıyla yayılan fotoğraflarda yeni Motorola Moto G, siyah renkli modeliyle görülüyor.

Lenovo’nun kendi markasını taşıyan akıllı telefonlardan etkiler taşıyor gibi gözüken 2016 model Moto G’nin ön tarafında kare şeklinde bir Home tuşunun varlığı dikkat çekiyor. Söz konusu tuşun parmak izi tarayıcısı özelliği barındırması da yüksek ihtimal dahilinde değerlendiriliyor.

Fotoğraflara bakıldığında akıllı telefonun ince olarak nitelenebilecek bir kasaya sahip olduğu izlenimi ediniliyor. Ana malzeme olarak polikarbonatın tercih edilmesi ise telefonun “uygun fiyatlı” etiketini taşıması ihtimalini artırıyor. Oldukça ince bir çerçevenin sardığı ekranın boyutunun ise 5 inçin üstünde olması bekleniyor. Bu da, 2016 model Moto G’nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen 5 inç ekranlı selefinden biraz daha büyük olacağı anlamına geliyor.

Motorola Moto G’nin arka kamerasının LG G5 için hazırlanan arka kamerayla aynı olduğu söyleniyor. Ancak Motorola’nın telefonunda dikey bir kurulumun tercih edilmesi ve flaşın kameranın altına yerleştirilmesi dikkat çekiyor. Eğer söylentiler doğruysa, Motorola’nın yeni akıllı telefonu f/1.8 diyafram aralığına sahip 16 megapiksel çözünürlüklü bir kamerayla birlikte gelecek demektir.

Akıllı telefonun diğer özellikleri konusunda ise şimdilik ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Geçtiğimiz yıl yeni Moto serisi modellerini temmuz ayının sonunta tanıtan Motorola’nın yine aynı yoldan yürümesi muhtemel gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER