i4i’nin XML patentini ihlal ettiği gerekçesiyle Microsoft’un Word yazılımının satışına tedbir konmuştu. Bu kararın ardından Microsoft temyize gitmişti. Ve beklendiği üzere, mahkeme Microsoft’un temyiz başvurusunu yerinde buldu.
Bu kararla birlikte IT yöneticileri ve çalışkan öğrenciler mutlu bir şekilde Word’ü kullanmaya devam edecek. Ancak yine 23 Eylül’e kadar beklemek gerek. Bakalım o tarihte i4i’nin girişimi kaldığı yerden devam mı edecek, yoksa Steve Ballmer yüklü miktarda bir çek kesip bütün bu meselenin kapanmasını mı sağlayacak?
İlgili – Seattleapi
Teknoblog, teknoloji gündemini farklı platformlarda düzenli biçimde paylaşıyor. WhatsApp kanalında öne çıkan haberleri anlık olarak aktarıyor, Google Haberler üzerinden güncel içerikleri sunuyor, Instagram ve X hesaplarında dikkat çeken başlıkları özetliyor, YouTube kanalında ise ürün incelemeleri ve detaylı anlatımlarla içeriği tamamlıyor.







