Teknoloji

LG Mobil Dünya Kongresi’nde G7 adında bir telefon göstermiş

lg g7LG’nin gelecek nesil G serisi telefonunu G7 olarak adlandırmayacağı şeklinde dedikodular duyuyoruz. Ayrıca şirketin yeniden bir başlangıç için planlarını sil baştan yaptığı da söyleniyordu. Ne var ki, İsrailli bir yayın organı olan Ynet’in yayınladığı video, şirketin Neo kod adıyla anılan yeni nesil cihazının G7 olarak adlandırıldığını gösteriyor. Bu göze çarpan cihazın LG’nin çıkaracağı gerçek cihaz mı olacağı, yoksa şirketin gelecek nesil telefonlarında neler yapacağını gösteren bir ipucu olması amacıyla mı bu cihazı Mobil Dünya Kongresi’ndeki standına yerleştirdiği bilinmiyor.

Biz LG standında bu cihaza denk gelmedik. Muhtemelen iş görüşmelerinin yapıldığı, kurumsal bir alanda gösterilmiş olmalı. Ynet’in belirttiğine göre, bu telefonun da ekranında çentik var. 6 inç OLED ekran 19.5:9 görüntü oranına sahip. Önde 8 megapiksel kamera, arkada da 16 megapiksellik iki kamera ve parmak izi okuyucusu bulunuyormuş. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza diğer özellikler olarak sıralanıyor. 3000 mAh kapasiteli pil de bulunuyormuş.

 

Venture Beat’ten Evan Blass de bu cihazın iptal edilen cihaz olabileceği yorumunda bulunuyor. Ayrıca G7’nin yanı sıra Q7, V35 ve yeni bir saatin gösterildiğini dile getiriyor.

Görüntülere bakıldığında arka cam yüzeyin gayet şık göründüğünü ve koyu mavi renginde şık durduğunu görüyoruz. Anlaşılan, bu yıl daha çok üretici çentikli tasarımı tercih edecek.

İLGİLİ HABERLER