Microsoft, Windows 11 arayüzünde uzun süredir şikâyet edilen bir detayı nihayet ele almış görünüyor. Başlat menüsünde yapılan yeni düzenlemeler, kullanıcılara daha büyük bir alan sunarken aynı zamanda kişiselleştirme imkanlarını da
Microsoft, Windows 11 işletim sistemi üzerinde yaptığı denemelere bir yenisini daha ekledi. Şirket, görev çubuğu simgeleri için esnek boyutlandırma özelliğini test etmeye başladı. Bu yeni özellik şu an sadece Insider
Microsoft, Windows işletim sisteminde uzun yıllardır kullanıcıların aşina olduğu mavi hata ekranında (BSOD) köklü bir tasarım değişikliğine gidiyor. Windows 11’in test sürümlerinde görülen bu yeni tasarım, artık mavi yerine siyah
Microsoft, Windows 11 sistemlerini uzaktan kurtarmayı mümkün kılan yeni bir özelliği Insider kullanıcılarıyla test sürecine soktu. Quick Machine Recovery adını taşıyan bu özellik, bilgisayarlar açılmasa bile ağ erişimi sağlayarak kurtarma
Microsoft, Windows 11’in kurulum sürecine yönelik önemli bir değişikliği test etmeye başladı. Şirketin son Insider Preview sürümünde, kullanıcıların internet bağlantısı ve Microsoft hesabı olmadan sistemi kurmalarına imkân tanıyan “bypassnro” komutu
Microsoft, mart ayına özel olarak PC ve bulut oyun deneyimini geliştirmeye yönelik bir dizi güncelleme açıkladı. Şirket, Windows 11 ve Windows 10 üzerinde yer alan Game Bar uygulamasının arayüzünü sadeleştirirken,
Microsoft, Windows 11 dokunmatik klavyesini Xbox kontrolcüleriyle daha rahat kullanabilmek için yeni bir gamepad klavye düzeni geliştirdiğini duyurdu. Oyun kumandalarıyla dijital klavyede yazı yazmak genellikle zor ve zaman alıcı bir
Microsoft, Windows 11 kullanıcılarının yaşadığı ve yapay zekâ destekli Copilot’un otomatik olarak kaldırılmasına neden olan yazılım hatasını giderdiğini duyurdu. Şirketin destek sayfasında yapılan güncellemeye göre, bu sorundan etkilenen cihazlar yeniden
Microsoft’un Windows 11 işletim sistemine entegre ettiği yapay zekâ destekli Copilot uygulaması, mart ayı güvenlik ve sistem güncellemelerinin ardından bazı cihazlardan istem dışı olarak kaldırıldı. 11 Mart’ta dağıtılmaya başlanan ve
Microsoft'un yapay zekâ destekli asistanı Copilot, Windows 11'in korsan olarak etkinleştirilmesine dair kullanıcılara rehberlik ettiği gerekçesiyle tartışma konusu oldu. Reddit ve diğer platformlarda paylaşılan görüşlere göre, kullanıcılar Copilot'a Windows 11'i