Microsoft, Windows 11’deki Xbox uygulamasını büyütmeye devam ediyor. Şirketin test ettiği “Uygulamalarım” sekmesi, PC oyuncularının tarayıcılar, oyun yardımcı araçları ve üçüncü taraf oyun mağazalarına tek noktadan ulaşmasını sağlıyor. Yeni özellik,
Microsoft, Windows 11 kullanıcıları için Copilot uygulamasına yeni özellikler eklemeye başladı. Şirketin test ettiği güncelleme, yapay zekâ destekli dosya ve görsel aramayı mümkün kılıyor. Şimdilik Copilot Plus PC sahiplerine açılan
Microsoft, Windows 11 için uzun zamandır beklenen bir görsel iyileştirmeyi test etmeye başladı. Karanlık mod ilk kez Windows 10’da 2016 yılında kullanıcılarla buluşmuştu. Ne var ki işletim sisteminin farklı bölümlerinde
Microsoft, Windows 11 kullanıcıları için Microsoft 365 ekosistemine doğrudan entegre olan yeni görev çubuğu uygulamalarını kullanıma sundu. Bu hafif uygulamalar, sistem açılışında otomatik olarak başlıyor ve görev çubuğundan tek tıklamayla
Microsoft, Windows 11 kullanıcılarının sistem ayarlarını daha hızlı ve pratik şekilde yönetebilmesi için Denetim Masası’ndan bazı önemli işlevleri Ayarlar uygulamasına taşıyor. Güncellemeyle birlikte saat, para birimi ve klavye ayarları artık
Microsoft’un Windows 11 işletim sistemine entegre etmeye hazırlandığı yeni bir özellik, görev çubuğu üzerinden yapay zekâ destekli etkileşimleri mümkün kılacak. "Taskbar Companion" olarak adlandırılan bu işlevin, önizleme sürümlerinde yer alan
Microsoft, yalnızca eğitim kurumlarına yönelik olarak geliştirdiği Windows 11 SE sürümünün desteğini 2026 yılında sonlandıracağını açıkladı. Bu kararla birlikte, söz konusu sistemde çalışan dizüstü bilgisayarlar güvenlik güncellemeleri ve teknik destekten
Windows 11 24H2 sürümü, pek çok kullanıcı için heyecan verici yenilikler sunarken, bazı oyunseverler için tam anlamıyla bir baş ağrısına dönüştü. Özellikle Easy Anti-Cheat yazılımının kurulu olduğu sistemlerde, bu güncelleme
Microsoft’un Windows 11 tabanlı Copilot Plus bilgisayarlarında sunduğu Recall adlı yapay zekâ özelliği, yazılım dünyasında sert tepkilerle karşılanıyor. Bu özellik, kullanıcının bilgisayar ekranını arka planda sürekli olarak kaydediyor. Sistem, ekran
Microsoft, Windows 11’e geçiş yapacak kullanıcıların veri aktarım sürecini kolaylaştırmak için yeni bir geçiş aracı geliştiriyor. Özellik hangi sistemlerde kullanılabilecek, nasıl çalışacak, neleri kapsıyor ve ne zaman sunulacak gibi soruların