Microsoft, Windows on Arm ekosistemi açısından dikkat çeken bir adım atarak Xbox uygulamasını Arm tabanlı Windows 11 bilgisayarlarda kullanıma sunduğunu duyurdu. Bu gelişme, özellikle Snapdragon işlemcili dizüstü bilgisayarlar ve gelecekteki
Microsoft, Ocak 2026’da yayımlanan Windows güvenlik güncellemesinin ardından ortaya çıkan kritik sorunlar nedeniyle Windows 11 kullanıcılarını doğrudan etkileyen bir “acil durum” güncellemesini kullanıma sundu. Bazı Windows 11 cihazlarında yaşanan bu
Microsoft, Telefon Bağlantısı uygulaması için yayımladığı 25102.140.0 sürümüyle Android ve Windows 11 arasındaki bağlantıyı daha kapsamlı hâle getirdi. Güncelleme güvenlikten dosya aktarımına kadar birçok alanı kapsıyor. Android telefonlar üzerinden bilgisayarla kurulan etkileşim, bu sürümle
Microsoft, yılın son Xbox yazılım güncellemesiyle Xbox Wireless Headset ve Xbox mobil uygulaması tarafında önemli değişiklikler sundu. Güncelleme, kulaklığın Windows 11 ile Bluetooth LE Audio üzerinden çalışmasını sağlıyor. Bu destek,
WhatsApp, Windows 11 kullananlar için masaüstü tarafında önemli bir değişiklik hazırlıyor. Platform, mevcut yerel uygulamayı devre dışı bırakıp kullanıcıları web tabanlı yeni sürüme yönlendiriyor. Bu geçiş sırasında birçok kullanıcının oturumu
Microsoft, Windows 11 için yayımladığı yeni güncellemeyle birlikte karanlık mod deneyimini daha tutarlı hâle getirmeyi hedefledi. Bu kapsamda, özellikle Dosya Gezgini üzerindeki kopyalama, taşıma ve silme gibi işlemlere ait diyalog
Microsoft’un en yeni işletim sistemi olan Windows 11, önceki sürüm olan Windows 10’a kıyasla çok daha yavaş bir benimsenme süreci yaşıyor. Kullanıcılar arasında hâlâ yaygın bir şekilde kullanılan Windows 10,
Microsoft, Windows 11 kullanıcılarının Dosya Gezgini deneyimini iyileştirmek amacıyla bir dizi performans ve arayüz düzenlemesi üzerinde çalışıyor. Geliştirici (Dev) ön izleme sürümlerinde yer alan bu yenilikler, hem düşük donanıma sahip
Microsoft, Windows 11 işletim sistemini yapay zekâ destekli bir platforma dönüştürmek için önemli bir dönüşüm süreci başlattı. Şirketin hedefi, işletim sistemini kullanıcıların dijital görevlerini daha verimli bir şekilde gerçekleştirebilecekleri bir
Meta, Windows 11 kullanıcıları için WhatsApp uygulamasında köklü bir değişikliğe gitti. Windows Latest tarafından paylaşılan son rapora göre, uygulamanın Windows 11 sürümünde artık yerel WinUI/UWP tabanlı istemci yerine WebView2 teknolojisi