Microsoft, Windows 11'in son büyük güncellemesi olan 24H2'yi bu ayın başlarında kullanıcılara sunmaya başladı. Bu sürüm, işletim sistemine bir dizi yenilik getirirken, en dikkat çeken iyileştirmelerden biri Windows Update sürecinde
Microsoft, yakında Windows 11 içinde sunduğu geçiş anahtarı desteğini büyük ölçüde iyileştirmeyi planlıyor. Yeniden tasarlanan Windows Hello deneyimi, kullanıcıların anahtarlarını nasıl saklamak istediklerini seçmelerine olanak tanıyacak ve bu anahtarları Microsoft
Microsoft, yapay zekaya (AI) olan ilgisinin bir göstergesi olarak, Windows 11 2024 sürümü (24H2) ile birlikte Copilot+ adlı yeni yapay zeka özelliklerini kullanıcılarla buluşturuyor. Şirket, işletim sistemine birkaç küçük iyileştirme
Google'ın yayımladığı ChromeOS 128 güncellemesi, özellikle cihazdaki uygulamaları düzenlemeyi kolaylaştıran Snap Groups özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu özellik, Windows 11’in Snap Layouts sistemine oldukça benzer şekilde çalışıyor. Kullanıcılar, ekranlarında açık olan
Microsoft, Windows 11 için Xbox kumandası ile uyumlu yeni bir klavye düzenini test etmeye başladı. Bu yenilik, özellikle oyun kumandalarıyla daha etkili bir şekilde metin yazmayı ve işletim sistemi içinde
Microsoft’un en son işletim sistemi Windows 11, Steam kullanıcıları arasında ilk kez Windows 10’un kullanım oranını geçti. Ekim 2021'de kullanıma sunulan Windows 11, uzun süredir beklenen bu dönüm noktasına, özellikle
Microsoft, Windows 11'in son güncellemesinde kullanıcılara sunulan ve yakında piyasaya sürülecek olan Recall özelliğinin kolayca kaldırılabileceği izlenimi yaratan bir hatanın farkında olduğunu ve bu hatanın yakında düzeltileceğini açıkladı. Geçtiğimiz hafta
Microsoft’un yakında dağıtıma çıkacak olan Windows 11 24H2 güncellemesi, AMD’nin Ryzen işlemcilerinde, özellikle oyun tarafında dikkat çekici performans artışları sunacak. Özellikle AMD’nin yeni nesil Ryzen 9000 serisi işlemcilerinde performans iyileştirmeleri
Microsoft'un Windows 11 Copilot+ bilgisayarlarda kullanıcı etkinliğini izlemeyi amaçlayan tartışmalı Recall özelliği yine ertelendi. İlk etapta haziran ayında bu yeni dizüstü bilgisayarlarla piyasaya sürülmesi planlanan Recall, kapsamlı izleme yetenekleri nedeniyle
Microsoft, uzun yıllardır Windows işletim sisteminde varlığını sürdüren FAT32 dosya sistemi için 32GB'lık formatlama sınırını nihayet kaldırıyor. Bu değişiklik, Windows 11'in en son Canary test sürümünde ortaya çıktı ve yıllardır