Teknoloji

Bronz altın renkli iPhone 8’e daha detaylı bakın – Video

Apple’ın ürünleri uzun zamandır, özellikle 1998’de çıkan rengarenk iMac’lerin sonrasında tasarım konusunda en üst noktada bulunan ürünler olarak gösterilir. Ancak son yıllarda, özellikle Jobs sonrasındaki dönemde Apple’ın çıkardığı bazı ürünler tasarım anlamında sorgulanıyor. Kova biçimli Mac Pro veya Apple Pencil’ın şarj mekanizması sorgulanan tasarımlar arasında yer alıyor. Eğer sızıntılar doğruysa, buna müstakbel iPhone 8 için çıkarılacağı söylenen altın renk de eklenebilir. Bakır veya bronza çalan altın renk bazılarının hoşuna gitmemiş gibi görünüyor.

Akıllı telefon dünyasında renk zevkleri dinamik bir tabiat gösteriyor. Farklı zaman aralıklarında farklı renklerin moda olduğunu görüyoruz. Bir zamanlar roze altın çok modaydı. Şimdilerde ise altının bir başka tonu, bakır altın renk moda olacak gibi görünüyor. Öncelikle Nokia 8’in bu renkteki bir versiyonunu görmüştük. Şimdi Apple da bu akımı takip edecek gibi görünüyor.

Sızan bir fotoğraf, iPhone 8 olduğu iddia edilen telefonu üç farklı renk seçeneğiyle gösteriyordu. Şimdi YouTube yapımcısı Danny Winget sayesinde iPhone 8’e ait olduğu iddia edilen bu maketlere biraz daha net bakış atma fırsatı yakalıyoruz. Aynı zamanda bronz altın renkli iPhone 8 modelini de yakından görüyoruz. Aslına bakarsanız, seçilen altın tonu çok da çekici görünmüyor. Ayrıca iPhone 8’e de fazla bir çekicilik katmıyor.

Bununla birlikte maket modellerde dikkat çeken bir ayrıntı daha var. iPhone 8’in siyah renk dışındaki seçeneklerinde, ön tarafta ekrandan kalan küçük miktardaki alanı beyaz renkli çerçeve donatıyor. Bu durum görsel açıdan pek şık durmuyor gibi görünüyor. Bu nedenle, eğer sızıntılardaki gibi bir iPhone 8 göreceksek, en isabetli seçim siyah renkli iPhone 8 olacak gibi görünüyor.

Bronz altın renkli modelin bir çekici tarafı var. O da telefonun ince hatlarının ve tuşlarının oldukça çekici görünen bir altın renkle kaplanmış olması. Bu açıdan bakıldığında telefon bazıları için daha çekici görünebilir.

Siz ne düşünüyorsunuz? Apple sızıntılarda gördüğümüz şekilde bir iPhone 8 çıkarır mı? Renk seçimleri doğru mu? Yoksa başka bir tasarım mı görürüz? Cevaplarınızı yorum alanına bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER