Teknoloji

iPad 2 için arka panel üreten Çinli Riteng’in tesisinde patlama

iPad 2 için arka panel üreten Çinli Riteng’in tesisinde patlama

iPad 2 için arka panel üreten Çinli Riteng’in tesisinde patlama

Çinli işçilerin yaşam koşulları Shangai merkezli Riteng Bilgisayar Aksesuar Şirketinde meydana gelen patlama sonrasında tekrar gündeme geldi. 23 kişinin yanık teşhisiyle yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı patlamada 34 işçi de hafif şekilde yaralandı.

Yerel devlet yetkilileri patlamanın geçtiğimiz cumartesi günü öğleden sonra fabrikanın dördüncü katında meydana geldiğine dikkat çekti. Pegatron’a üretim yapan Riteng’in Çinli gazete Yi Cai Daily’ye göre iPad 2’nin alüminyum arka panellerinin deneme üretimini yapmakta olduğu da iddia ediliyor. Yanıcı alüminyum tozunun özütünün eksik şekilde çıkarılması nedeniyle geçtiğimiz bahar aylarında da Foxconn’un fabrikasında bir patlama meydana gelmişti.

İlgili – Reuters

Günün Öne Çıkan Fırsatları

Razer Kiyo V2 X, akıcı görüntülü görüşmeler için 4.891,52 TL
Satın Al
Logitech G102, 8.000 DPI sensör ve RGB aydınlatmayı 664 TL’ye sunuyor
Satın Al
Üçlü TP-Link Deco M4 paketi, evdeki Wi‑Fi kapsamasını 4.709 TL’ye genişletiyor
Satın Al
TP-Link Archer AX55, Wi‑Fi 6 ve Gigabit bağlantıyı 2.949 TL’ye getiriyor
Satın Al
Tapo C510W, dış mekânda 2K görüntü ve hareket takibini 2.084 TL’ye sunuyor
Satın Al
Tümünü Gör Daralt
Tüm Fırsatları Gör

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir. Satış ortaklığı açıklaması

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl