Manşetler

Instagram şimdi birden fazla hesap arasında geçişe izin veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

instagram çoklu hesap

Son aylarda iOS ve Android uygulamalarında test çalışmaları yapan Instagram çoklu hesap desteğini en sonunda fotoğraf paylaşımı odaklı sosyal ağına getirdiğini duyurdu. Bundan böyle kullanıcılar aynı cihazda birden fazla hesabı tutabilecekler.

Instagram’da kuruluşların, organizasyonların, hayal kahramanlarının, evcil hayvanların ve bunun gibi unsurların sayısının artmasıyla birlikte Instagram’ın bunların yönetimini kolaylaştırmak için adım atması kaçınılmaz olmuştu.

Süreç çok basit şekilde işliyor. Kullanıcılar yeni hesapları ayarlar menüsü içinden ekleyebiliyor. Ekleme işlemi tamamlandıktan sonra profilin en tepesinde yer alan kullanıcı adına tıklatarak hesaplar arasında kolaylıkla geçiş yapılabiliyor. Profil fotoğrafınız uygulama genelinde belirgin bir yere yerleştiriliyor, böylelikle hangi hesabınızın aktif olduğunu hiçbir zaman unutmanız söz konusu olmuyor.

Instagram çoklu hesap desteğini bir süredir test ediyordu

Instagram hesaplar arası geçiş özelliğini ilk olarak geçtiğimiz kasım ayında Android’de test etmişti, daha sonra da iOS’te testlerini sürdürmüştü. Bu hafta itibarıyla hem iOS hem de Android kullanıcıları bu imkandan yararlanmaya başlıyor. Bunun için uygulamayı güncellemek yeterli oluyor.

İLGİLİ HABERLER