Huawei’nin ilk olarak Mobil Dünya Kongresi’nde ortaya çıkan gizemli Android cihazı büyük bir ihtimalle 2009 yılının sonlarına doğru T-Mobile tarafından satışa sunulacak. Bu iddia Huawei adına konuşan bir temsilci tarafından da doğrulandı.
5 megapiksellik kamera, 3.5 mm’lik kulaklık jakı ve WiFi gibi özelliklere sahip olan bu gizemli Huawei büyük bir ihtimalle G3 olarak adlandırılabilir. Yine de, isim konusunda konuşmak için henüz erken. Gelişmeleri bu sayfalardan aktarmayı sürdüreceğiz.
İlgili — MobileToday
Resim – Engadget
Teknoblog, teknoloji gündemini farklı platformlarda düzenli biçimde paylaşıyor. WhatsApp kanalında öne çıkan haberleri anlık olarak aktarıyor, Google Haberler üzerinden güncel içerikleri sunuyor, Instagram ve X hesaplarında dikkat çeken başlıkları özetliyor, YouTube kanalında ise ürün incelemeleri ve detaylı anlatımlarla içeriği tamamlıyor.







