Teknoloji

HTC U11 EYEs sızıntıları resmi tanıtıma çok az kalmasına rağmen sürüyor

htc u11 eyesHTC, bugün düzenleyeceği etkinlikle orta segment akıllı telefon portföyüne yeni bir telefon daha eklemeye hazırlanıyor. HTC U11 EYEs adını taşıması beklenen telefona dair dedikodu ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyordu. Tanıtıma çok az bir süre kalmasına rağmen, bu sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor.

Yeni sızıntılar arasında hem telefona ait fotoğraflar yer alıyor hem de daha önce de gündeme gelen bileşen listesi bir kez daha doğrulanmış oluyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 652 işlemci bulunacak gibi görünüyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği belirtiliyor. Telefonun arkasında Ultrapixel 3 teknolojisine sahip bir kameranın bulunacağı ifade ediliyor. Ön tarafta ise iki kameralı bir kurulumun yer alacağı uzun süredir biliniyor.

Akıllı telefon hem toza hem de suya dayanıklılığı gösteren IP67 sertifikasıyla birlikte gelecek. Arka panele yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, 5.99 inç ekran ve 3930 mAh kapasiteli pil telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

HTC U11 EYEs öngörüldüğü kadar ucuz olmayacak

Fiyat konusunda ise HTC U11 EYEs öngörülenden farklı bir yerde duracak gibi görünüyor. Daha önce akıllı telefonun 400 dolar civarında bir fiyat karşılığında satılacağı söylense de, telefonun fiyat etiketinde en az 510 dolar yazacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER