Satın alma ve birleşmeler o kadar kolay değildir, bazen işler istendiği gibi gitmez, daha önce belirlenen planın dışına çıkılır, son süreler aşılır. Neyse ki, Garmin’in eski rakibi Navigon’u satın alma sürecinde bu durumlar geçerli olmadı.
Şirket geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada satın alma sürecinin temmuz ayı sonunda tamamlanacağını söylemişti. 26 Temmuz günü itibariyle Garmin, anlaşmanın tamamlandığını duyurdu. Satın almanın finansal detayları açıklanmadı, bunun yerine her iki şirketin yöneticileri içine “heyecanlı” ve “memnun” kelimelerinin geçtiği açıklamaları yapmakla yetindiler. Ayrıca çeşitli servislerin entegrasyonuna dair vaatler verip, önlerinde yeni fırsatların olduğunu ortaya koydular. Bakalım, bu rakip iki şirketin beraberliğinden nasıl bir sinerji doğacak?
İlgili – Engadget
Teknoblog, teknoloji gündemini farklı platformlarda düzenli biçimde paylaşıyor. WhatsApp kanalında öne çıkan haberleri anlık olarak aktarıyor, Google Haberler üzerinden güncel içerikleri sunuyor, Instagram ve X hesaplarında dikkat çeken başlıkları özetliyor, YouTube kanalında ise ürün incelemeleri ve detaylı anlatımlarla içeriği tamamlıyor.







