Manşetler

Eylülde tanıtılması beklenen 5.9 inç’lik HTC One Max’e ait fotoğraflar internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Şubat ayının sonunda gözde Android telefonu One’ı resmen duyuran HTC, geçtiğimiz ay da ”küçük kardeş” olarak tanımlanabilecek One mini’yi görücüye çıkarmıştı. One’ı küçülten şirket gözde Android telefonunun büyük bir versiyonu için de hazırlık yapmayı ihmal etmemişti. Bu hazırlıkların sonucu olarak ortaya çıkan One Max’e ait fotoğraflar ise Tayvan menşeili internet sitesi ePrice tarafından yayınlandı.

htc-one-max-050813

Söz konusu fotoğraflarda Tayvanlı şirketin One Max’te, tıpkı One mini’de olduğu gibi, alüminyum ve plastik karışımı bir kasa kullandığı görülüyor. ePrice’ın haberinde One Max’in One ile aynı ekran çözünürlüğü oranına sahip olduğu belirtilse de, One’ın 4.7 inç ekranına karşılık One Max’te 5.9 inç bir ekran bulunduğunu unutmamak gerekiyor. One’ın 2300 mAh pili One Max’te yerini 3300 mAh bir pile bırakırken, One Max’te 2.3 GHz Snapdragon 800 işlemci ve 2 GB RAM bulunduğu ifade edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One mini ve HTC One karşı karşıya

Haberde One Max’in çift SIM kart destekli bir versiyonunun Çin’de test edildiği ve bu modelde SIM kart tepsileri ve microSD kart yuvalarına erişim için çıkarılabilir bir arka kapak kullanıldığı belirtildi. Tek SIM kartlı versiyonda çıkarılabilir bir arka kapağın kullanılıp kullanılmayacağı henüz bilinmezken, fotoğraflardaki cihazın 16 GB dahili hafızaya sahip olduğu dile getirildi. HTC’nin One Max için 64 GB dahili hafıza seçeneğini de değerlendirdiği daha önce gündeme gelmişti.

One Max ile HTC büyük ekranlı akıllı telefon pazarında Samsung ile doğrudan rekabete girecek. Sony’nin de Xperia Z Ultra ile girmeye hazırlandığı bu pazarda Samsung Galaxy Note serisiyle önemli bir üstünlük kurmuş durumda. Güney Koreli şirketin Galaxy Note III’ü eylül ayının ilk günlerinde tanıtması beklenirken, One Max’in resmi duyurusu için de aynı tarihler işaret ediliyor.

İlgili >> ePrice, SlashGear

İLGİLİ HABERLER