Eğlence

Drake canlı yayında Fortnite oynadı, Twitch’te izlenme rekoru kırdı

drake fortniteOyun yayını platformu Twitch’te en çok izlenen yayın rekoru, dün gece itibarıyla el değiştirdi. Profesyonel oyuncu Tyler “Ninja” Blevins, sıra dışı bir kadro eşliğinde Fortnite oynadığı yayınıyla, platformun en çok izlenen canlı yayınını gerçekleştirdi. Ninja’nın kadrosunun en dikkat çekici ismi ise ünlü şarkıcı Drake oldu. Drake Fortnite yayınının bağlantısını Twitter’da paylaşarak pek çok kişinin yayından haberdar olmasını sağladı.

Ninja ve Drake arasındaki birkaç maçla başlayan yayına daha sonra Amerikan futbolu oyuncusu JuJu Smith-Schuster ve rapçi Travis Scott katıldı. Yayın zirve noktasındaki izleyici sayısı 630 bin kişiye ulaşırken, yayın Twitter’da da en çok konuşulan konular arasına girdi. Twitch’te daha önce tek bir oyuncu tarafından yapılan bir yayının maksimum izleyici sayısı 388 bin kişi olmuştu.

Drake’in katıldığı yayında bazı ilginç konulara da temas edildi. Ünlü şarkıcı pizzada ananasa karşı olmadığını belirtirken, Drake ve Ninja Fortnite’ın önümüzdeki dönemde nasıl geliştirilebileceği konusundaki fikirlerini de dile getirdiler.

Drake Fortnite oynama konusunda pek fazla fırsatının olmadığını ve ayda bir veya iki defa oyunu oynayabildiğini belirtti. Ünlü şarkıcı, Ninja’yı ise albüm kayıtları sırasında ara verdiği zamanlarda YouTube’da takılırken keşfettiğini ifade etti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER