Eğlence

Digiturk’ün Katarlı beIN medya şirketine satışı tamamlanıyor

digiturk
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

digiturkDijital uydu yayın platformu Digiturk’ün Katar merkezli beIN Media Group şirketine satış süreci tamamlandı. Tasarruf Mevduatı ve Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yapılan açıklamada Digiturk’ün satış işlemlerine onay verildiği kaydedildi.

TMSF, Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon AŞ’nin, beIN Media Group LLC’ye satışının tamamlanmasının onaylandığını kaydetti. Kurumdan yapılan açıklamada Digiturk’ün tek hissedarı durumundaki DP Acquisitions BV’nin hisselerinin tamamının beIN Media Group LLC tarafından satın alınması için Haziran 2015’te Çukurova Holding AŞ, DP Coinvest BV, P5 DP INV SarL, Providence Equity Offshore Partners VLP, Fintur Technologies BV, Karamko İmalat Ziraat Endüstri ve Ticaret AŞ ile beIN Media Group LLC arasında bir Hisse Alım Sözleşmesi imzalandığı hatırlatıldı.

Söz konusu sözleşme kapsamında yer alan çeşitli koşulların yerine getirilmesi sonucunda satış işleminin tamamlanması için TMSF’nin onayının talep edildiği dile getirilen açıklamada, “Hisse Alım Sözleşmesi’nde yer alan şartlar dahilinde söz konusu satış işleminin tamamlanmasına Kurumumuz tarafından muvafakat edilmiştir.” şeklinde ibareye de yer verildi.

İLGİLİ HABERLER