Apple, WWDC 2024’te Canon EOS R7 kamera ile Vision Pro’da izlenebilecek uzamsal videolar kaydedebilecek sıra dışı görünümlü yeni bir lensin geliştirildiğini duyurdu. Bu lens iki şirket arasındaki iş birliğiyle hazırlanıyor.
Apple, WWDC 2024’ün açılış konuşmasında Vision Pro için hazırlanan visionOS 2 işletim sisteminin de duyurusunu yaptı. Bu güncelleme, Fotoğraflar uygulamasına 2D görüntüleri uzamsal görüntülere dönüştürme yeteneğini getiriyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple, Apple Intelligence için kullanım sınırlarını açıkladı

Apple, iOS 27 ile sağlık yaşınızı iPhone’da gösterecek

Apple iPhone Duo ile katlanabilir telefon pazarının dörtte birini alabilir

Apple Watch Ultra 4’te eksilen özellik aslında avantaj sağlayabilir

Apple Pencil, iPhone Duo’nun iç ve dış ekranında çalışacak
Bu, Canon’un EOS serisi için ilk kez tek amaçlı çift lens dizisi yapması değil. Şu anda EOS R5 C, R5 ve R6 Mark II ile uyumlu RF 5.2 mm f/2.8 L Çift Balıkgözü lense sahip bir VR sistemi mevcut durumda. Yeni uzamsal lens RF-S 7.8 mm f/4 STM lenstir. Kısacası R7 gibi kırpma sensörü gövdelerine özel bir bileşen olacak.
Apple ve Canon henüz detayları açıklamadı
Bu özel lensle ilgili detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. Apple ve Canon’dan fiyat ve çıkış tarihi gibi konular hakkında bir açıklama gelmiş değil.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.





