Teknoloji

Canon?dan Wi-Fi bağlantılı HepsiBirArada yazıcı: PIXMA MP620

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

canon-pixma-mp620-1Canon, PIXMA serisini, ağ üzerinden kullanılabilir yeni bir HepsiBirArada yazıcıyla güçlendirdi. PIXMA MP620, ?WiFi? ve Ethernet aracılığıyla bütün kullanıcılar arasında paylaşılan bir ağ üzerinden çalışıyor.

Canon PIXMA MP620, geliştirilmiş ChromaLife100+ sistemini kullanarak, etkileyici derecede düzgün tonlama ile lekesiz fotoğraflar sunuyor. Üstün baskı motoru, fotoğrafçı kalitesinde 10×15 cm baskı için yaklaşık 41 saniyelik bir baskı hızına sahip bulunuyor.

PIXMA MP620?nin görüntü kalitesi, arttırılmış renk gamı, daha nötr siyah ve canlı kırmızı içeren yeni formülasyon Tek Mürekkep sisteminden faydalanıyor. Boya bazlı Cyan, Macenta ve Sarı mürekkeplerin hem boya hem de pigment Siyah renk tankları ile kombinasyonu, üstün bir fotoğraf kalitesi, belge yazdırmada ise canlılık sağlıyor. Tek Mürekkep tankları, mürekkebin boşa gitmesini ve gereksiz değişimleri en aza indiriyor.

Hem fonksiyonel, hem ekonomik
PIXMA MP620, satışa sunulduğu fiyat aralığındaki en işlevsel HepsiBirArada yazıcılardan biri olarak dikkati çekiyor. PIXMA MP620, ?Wi-Fi? ve Ethernet bağlantısı ile en az uğraşla kullanıcıların en fazlasını elde etmelerini sağlamak üzere tasarlanmış birçok özellik içeriyor. PictBridge, bütün popüler kart çeşitleri için bellek kartı yuvaları ve 6,2 cm renkli TFT ekran ile PIXMA MP620, hem tek başına bir yazıcı olarak hem de bir kablosuz ağın bir parçası olarak kullanılmak üzere birebir.

Geniş ekran ve Easy-Scroll Wheel?in birleşimi, PIXMA MP620?nin gelişmiş işlevlerini basit ve eğlenceli bir hale getiriyor. Auto Photo Fix özelliğine sahip Easy-PhotoPrint EX yazılımı, kırmızı göz düzeltme ve görüntü optimizasyonu gibi görevleri üstleniyor.

PIXMA MP620?nin önemli teknik özellikleri:
? Yazdırma, kopyalama ve tarama
? ?WiFi” ve Ethernet bağlantısı
? ChromaLife100+
? 9600x2400dpi çözünürlük, 1pl FINE baskı kafası
? Yeni 5 Tek Mürekkep sistemi
? Yaklaşık 41 saniyede fotoğrafçı kalitesinde 10×15 cm kenarlıksız baskılar
? A4?e kadar kenarlıksız baskılar
? Bilgisayarsız baskı için PictBridge ve bellek kartı uyumluluğu
? İki kağıt tepsisi
? 6.2cm TFT ekran ve Easy-Scroll Wheel
? 2400dpi CIS tarayıcı

canon-pixma-mp620-2

canon-pixma-mp620-1

Basın bülteninden derlenmiştir.

İLGİLİ HABERLER