Samsung’un ilk Android telefonu alışkın olduğumuz bulanık bir fotoğraf ile karşımıza çıktı. Samsung’un Amsterdam’da gerçekleştirdiği bir etkinlikte ilk kez ortaya çıkan bu cihaz meraklı birisi tarafından hemen kayda alınmış, ancak bu gibi durumlarda olduğu gibi aceleyle ve gizlice çekilen fotoğraf biraz bulanık çıkmış, bu nedenle tasarım açısından pek ayrıntı vermiyor.
Ancak elde bu telefonun özellikleriyle ilgili bazı bilgiler var. Kapasitif dokunmatik ekrana sahip olacak bu telefon 528 MHz’lik işlemciyle çalışacak. Henüz kesinleşmemiş olsa da yüksek miktarda dahili veri depolama kapasitesine sahip olacak bu telefonda microSD yuvasına da yer verilecek. Söylentilere göre bu telefon dört-bant GSM ve UMTS 900/2100 bantlarını destekleyecek. Bu bilgilerin henüz kesin olmadığını belirtelim ve en iyisi Samsung’un resmi bir açıklama yapmasını bekleyelim.
İlgili — Gsmhelpdesk.nl
Teknoblog, teknoloji gündemini farklı platformlarda düzenli biçimde paylaşıyor. WhatsApp kanalında öne çıkan haberleri anlık olarak aktarıyor, Google Haberler üzerinden güncel içerikleri sunuyor, Instagram ve X hesaplarında dikkat çeken başlıkları özetliyor, YouTube kanalında ise ürün incelemeleri ve detaylı anlatımlarla içeriği tamamlıyor.






