Teknoloji

ASUS Transformer Pad Infinity’nin ekran çözünürlüğünü 2560 x 1600’e çıkardı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS geçen yılın Transformer Pad Infinity cihazının devamı niteliğini taşıyan yeni cihazı Computex 2013 kapsamında düzenlenen basın toplantısında tanıttı. Yeni tablet ekran ve işlemci bakımından yenilikler içeriyor.

asus-transformer-pad-infinity-030613

10.1 inç, 2560 x 1600 IPS ekranlı bu Android tablette Tegra 4 işlemci, 2 GB RAM gibi teknik özellikler bulunuyor. ASUS bu tabletin HDMI çıkışı üzerinden 4K çözünürlükte video çıkışı verebileceğinin altını çizdi. USB 3.0 portu, 32 GB dahili bellek, SD kart yuvası, 5 megapiksel kamera ve 1.2 megapikse ön kamera gibi teknik özellikler de listede yer alıyor. Şirketin Transformer serisi diğer ürünleri gibi yeni Transformer Pad Infinity de QWERTY klavyeli yerleştirme istasyonuyla birlikte kullanılabiliyor. Bu istasyonda ek portlar ve tabletin çalışma ömrünü uzatacak batarya da yer alıyor.

ASUS’un Taipei’de verdiği bilgilere göre Transformer Pad Infinity önümüzdeki sonbahardan itibaren 400 dolar civarında bir fiyattan satışa sunulacak. Yerleştirme istasyonuyla birlikte bunun fiyatı 500 dolara çıkabilecek.

İlgili >> The Verge

İLGİLİ HABERLER