Manşetler

Apple Watch için ilk kez bağımsız Nike spor kordonları çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple watch kayışlar kordonlarİlkbahar geldi, Apple da yeni Apple Watch kordon ve kayış seçenekleriyle tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Yeni seçenekler baharın coşkusunu yansıtacak renkleri ve nitelikleri taşıyor. Standart Apple Watch kayışlarının yanı sıra Nike ve Hermès serilerine de yeni kayış seçenekleri eklendi.

Hermès Single Tour Rallye ve Double Tour kayışlarının şimdi birbiriyle kontrast oluşturan renkli detayları bulunuyor.

apple watch series 3 hermes single tour
Hermès Single Tour

Nike Sport Loop kayışın yeni rengiyle birlikte, şimdi ilk kez bir Nike kayışı Apple Watch Nike akıllı saatten ayrı olarak satılıyor.

apple watch nike spor kordon pembe
Apple Watch Nike Spor Kordon Pembe

Nike Sport Loop’un siyah ve saf platin renk kombinasyonunun yanı sıra açık kırmızı-siyah, kargo haki, sis rengi, inci pembesi gibi renk seçenekleri de çıkıyor. Öte yandan Nike Sport Band de şimdi daha atletik bir görünümle; roze-ince pembesi, siyah-beyaz, kargo haki-siyah renk birleşimleriyle geliyor.

Son olarak bir de yeni bir normal Apple Watch kayış seçeneği bulunuyor.

apple watch series 3 spring naylon örme
Apple Watch Series 3 Spring Naylon Örme Kordon

Spor Kordon ise denim mavisi, limon sarısı ve kırmızı ahududu renklerle geliyor. Naylon Örme Kordon ise siyah, mavi, gri ve pembe renk seçenekleriyle geliyor. Spor Loop ise flaş ışığı, canlı pembe, deniz yeşili ve soya mavisiyle sunulacak. Son olarak Klasik Tokalı Kayış da ilkbahar sarısı, elektrik mavisi ve yumuşak pembe renk seçenekleriyle sunulacak.

Yeni kordon ve kayış seçeneklerinin bu ay sonu itibarıyla online ve perakende mağazalarda satışa çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER