Manşetler

Apple iPad Pro 11 Kasımda satışa çıkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ipad-pro-video-090915

iPad Pro 11 Kasımda satışa sunulabilir, söz konusu iddia 9to5Mac sitesine ait. Eylül ayında 12.9 inç ekranlı iPad’i tanıtan Apple, o zamanlar şimdiye kadarki en büyük ve güçlü tabletinin kasım ayında satışa sunacağını açıklamış, ancak kesin bir tarih vermemişti. 9to5Mac sitesi Apple Pencil ve Smart Keyboard aksesuarlarının da aynı gün satışa çıkacağını kaydetti.

iPad Pro iPad Air 2’nin sunduğundan neredeyse iki kat daha yüksek CPU ve grafik performansına sahip. Bunun yanı sıra iyileştirilmiş çoklu dokunmatik ekran da Pencil aksesuarının daha doğru ve hassas çizim yetenekleri sunmasını sağlıyor. Ayrıca dört adet hoparlörüyle iPad serisinde de bir ilki temsil ediyor. iOS 9’un yan yana iki uygulamayı aynı anda kullanmayı sağlayan çoklu görev özelliğini de destekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İşte karşınızda iPad Pro: 12.9 inç ekran, A9X işlemci

Tabii ki, daha büyük boyut daha yüksek fiyatla geliyor. Apple, iPad Pro’nun Türkiye fiyatlarını henüz açıklamadı, ancak ABD fiyatlarını daha en baştan biliyoruz. 32 GB Wi-Fi modeli 799 dolara satılacak iPad pro’nun 128 GB ve Wi-Fi + LTE donanımlı en üst modeli 1079 dolar fiyat etiketi taşıyacak. Smart Keyboard’un 169 dolar, Pencil’ın da 99 dolara satılacağı biliniyor.

9to5Mac’in haberinde iPad Pro’nun 11 Eylülde hem online hem de fiziksel Apple Store’larda satışa sunulacağı belirtiliyor. Apple Türkiye web sitesinde iPad Pro’nun çıkışı için kasım ayı işaret ediliyor. Ancak Türkiye için de net iPad Pro çıkış tarihi henüz açıklanmadı, bu nedenle 11 Kasımda, ABD ile aynı anda satışa sunulup sunulmayacağını şu an için bilmiyoruz.

İLGİLİ HABERLER