Manşetler

Swarm’a mesajlaşma ve grup sohbeti özellikleri eklendi

swarm-ios-8-widget-101014 (720 x 540)

Foursquare, geçtiğimiz mayıs ayında kullanıma sunduğu yer bildirimi uygulaması Swarm için yayınladığı son güncellemeyle uygulamaya ihtiyaç duyduğu sadeliği getiriyor. İlk günden bu yana Swarm’da bulunan “Planlar” özelliğini ortadan kaldıran şirket, özel mesajlaşmayı “Planlar” özelliğinin yerini alması için sahaya sürdü.

TechCrunch’a konuşan Swarm’ın ürün müdürü Nick Burton, arkadaşlarla bölge paylaşımı özelliğine biraz daha değer kazandırmayı ve insanların yakınlarındaki arkadaşlarıyla iletişime geçmelerini kolaylaştırmayı istediklerini belirtti. Kullanıcılar Swarm aracılığıyla özel veya toplu mesajlar gönderebilecek. Dileyenler ise daha önce olduğu gibi planlarını tüm Swarm arkadaşlarıyla paylaşabilecek. Swarm kullanıcısı olmayanlara da uygulama üzerinden mesaj gönderilebilecek.

swarm-sohbet-130315

Kullanıcıların gönderdikleri mesajlara bulundukları konumun bilgisi de otomatik olarak eklenecek. Konum harita üzerinde gösterildiği için alıcılar bölge paylaşımı özelliğinde gördüklerine kıyasla daha kapsamlı bilgilere ulaşabilecek. Swarm da mesajların okunup okunmadığı bilgisi de karşı tarafa iletilecek. Foursquare yetkilileri yayınlanan son güncellemeyle Swarm’ın Foursquare’in eski versiyonlarını hatırlatan bir yapıya büründüğünü dile getirdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER