Eğlence

Üçüncü fragman Steve Jobs filmine dair daha somut fikirler edinmeyi sağlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Senaryosunu Aaron Sorkin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Danny Boyle’un üstlendiği biyografik Steve Jobs filmi, çekim öncesi prodüksiyon sürecinde yaşananlarla vizyona girmeden adından söz ettirmeyi başarmıştı. Steve Jobs rolünü Michael Fassbender’in üstlendiği filme ait ilk fragman mayıs ayında yayınlanmış, ikinci fragman ise haziran ayının sonunda gözler önüne çıkmıştı. Eylül ayının başında ABD’de düzenlenen Telluride Film Festivali’nde ilk gösterimi yapılan Steve Jobs filminin üçüncü fragmanı, filme dair daha somut fikirler edinmeyi sağlıyor.

2 dakika 13 saniye uzunluğunda olan fragmanda Aaron Sorkin’in keskin dilli diyalogları ve Danny Boyle’ın özellikle Trainspotting’den aşina olunan tarzı hemen göze çarpıyor. Steve Jobs’un eski kız arkadaşı Chrisann Brennan ve ondan doğan kızı Lisa ile olan ilişkisi de filmde Apple içinde yaşanan mücadeleyle birlikte işlenen ana temalar arasında yer alıyor.

Steve Jobs filminde Seth Rogen’in canlandırdığı bir diğer Apple kurucusu Steve Wozniak, ilk kez bir Steve Jobs filmini beğendiğini dile getirmişti. Jobs’un halefi konumundaki mevcut Apple CEO’su Tim Cook ise Steve Jobs filmlerini ”fırsatçı” olarak tanımlamış ve bu filmlerden nefret ettiğini dile getirmişti.

Normalde ABD’de 9 Ekimde gösterime girmesi beklenen Steve Jobs filmi, 23 Ekimde izleyicilerle buluşacak. Steve Jobs filmi, Türkiye’de 11 Aralıktan itibaren sinemalarda izlenebilecek.

İLGİLİ HABERLER