Teknoloji

Samsung güncellemeyle Galaxy Note 3’ü özellik bakımından Galaxy S5’e yaklaştırıyor

samsung-galaxy-note-3-inceleme-00002

Samsung Galaxy Note 3 için yayınlanan son güncellemeyle akıllı telefon özellik bakımından bu yıl piyasaya sürülen Galaxy S5’e biraz daha yaklaştı. GSM Arena sitesinde yer alan habere göre, Birleşik Krallık’taki Galaxy Note 3’lere dağıtımına başlanan güncelleme halihazırda sadece Samsung Galaxy S5’te bulunan bazı özellikleri Galaxy Note 3’e getiriyor. Kademeli olarak gerçekleştirilecek güncelleme sadece Snapdragon 800 işlemcili Samsung Galaxy Note 3’lere gelecek. Türkiye’de satılan Galaxy Note 3’lerde Exynos işlemciyle geldiği için cihazını Türkiye’den satın alan kullanıcılar güncellemeden faydalanamayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy Note 3 İncelemesi

Güncellemenin Galaxy Note 3’e getirdiği yenilikler arasında göze ilk çarpan kurumlara güvenli bir mobil platform sağlayan Knox 2.0 oluyor. Samsung’un cihazların güvenliğini artırmak için geliştirdiği Knox, şirketlerin “kendi cihazını getir” programlarını uygulamasının önünü açıyor. Kısacası Galaxy Note 3 yakında hem bireysel hem de kurumsal kullanım için yeterince güvenli bir cihaza dönüşecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S5 Ön İnceleme

Güncellemenin getirdiği bir diğer yenilik ise kullanıcıların indirme işlemlerini çok daha hızlı biçimde gerçekleştirmelerini sağlayan Download Booster. 4G LTE bağlantısını ve uygun olan bir Wi-Fi bağlantısını birleştiren servis, yüksek boyutlu dosyaların kısa sürede indirilmesinin önünü açıyor. Galaxy Note 3 için yayınlanan güncellemenin boyutu ise 185 MB civarında.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER