Eğlence

Mortal Kombat X ölümcül hareketleri kolaylaştıran indirilebilir içerik paketlerini düşük fiyattan satıyor

mortal-kombat-x-150415

Mortal Kombat serisinin en yeni oyunu Mortal Kombat X, kısa bir süre önce oyun konsolları ve mobil cihazlar için yayınlanmıştı. Oyun hakkındaki ilk yorumlar genellikle olumlu olsa da, Mortal Kombat X’in indirilebilir içerikler konusunda izlediği strateji akıllarda bazı şüpheler uyandırıyor.

Oyunda ölümcül hareketleri kolaylıkla sergileme imkanı sunan “Easy Fatalities” paketlerinin oldukça düşük ücretler karşılığında satılması, Mortal Kombat X’in oyun deneyimine biraz daha temkinli yaklaşılmasına neden oluyor. 5 hareketten oluşan paket 0.99 dolardan satılırken, 30 hareketlik paket için 4.99 dolar ödemek yeterli oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Mortal Kombat X:Kavga zamanın ruhuna uygun biçimde devam ediyor

Oyun içi satın alma özelliği son zamanlarda oyun yapımcılarının üzerine fazlasıyla odaklandığı alanların arasında bulunuyor. Dolayısıyla Mortal Kombat X’in yapımcısı Warner Bros’un da piyasa standartları çerçevesinde hareket etmesi kimseyi şaşırtmıyor. Ancak oyunu önemli ölçüde kolaylaştıran bir hareketin bu şekilde ve bu fiyatlarla satılması, insanları zararlı bir maddeye alıştırmak için onlara maddeyi ilk etapta ücretsiz kullandırmaya benziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER