Manşetler

Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile açılış haftasonu rekorunu kırmayı hedefliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-iphone-6-iphone-6s-plus-arka-110815

Apple’ın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, ilk üç günde 10 milyonluk satış rakamına ulaşmıştı. Şirket tarafından CNBC’ye yapılan açıklama, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın geçtiğimiz yılki rekoru kırma yolunda olduğu belirtildi.

Bu da iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın ilk üç günde 10 milyon satış rakamını aşacağı anlamına geliyor. Cupertino merkezli şirket, çevrim içi ortamda özellikle iPhone 6s Plus’a bir hayli yoğun ilgi gösterildiğine dikkat çekti ve küresel çapta ilk stokların tükendiğini açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 6s ve iPhone 6s Plus tanıtıldı

Apple’dan yapılan açıklamada, mağaza satışının başladığı dönemde daha fazla iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın stoklara ekleneceği belirtildi. Şirket böylelikle ön sipariş döneminde eli boş kalanlara “paniğe kapılmanıza gerek yok” mesajını da vermiş oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı Amerika’dan satın almak için fiyatlar

Apple, geçtiğimiz yıl ön sipariş sürecinin başlamasının ardından 24 saat içinde 4 milyon iPhone 6 satmayı başarmıştı. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, ilk üç günü 10 milyon satış rakamına ulaşarak kapatmıştı. Apple bu sefer ilk 24 saate ait rakamları açıklamasa da, şirketin iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın piyasaya çıkışı için kendisinden emin olduğu açıkça görülüyor.

İLGİLİ HABERLER