Eğlence

Zynga Game of Thrones, Harry Potter ve Star Wars oyunları hazırlıyor

zynga game of thrones
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2019 mobil oyun severler için oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Zamanında FarmVille gibi büyük bir hit çıkaran Zynga, popüler kültür dünyasının üç önemli fenomeninin mobil oyunlarını hazırlayacak. Zynga Game of Thrones, Harry Potter ve Star Wars oyunlarını önümüzdeki yıl yayınlayacak.

Zynga, Disney ile bir Star Wars oyunu geliştirmek için çoklu ürün lisans anlaşması yapmıştı. Söz konusu anlaşma, şirkete gelecekte ikinci bir oyunu daha çıkarma opsiyonunu veriyor. Geliştirme çalışmaları süren ilk oyunun, bir aksilik olmadığı takdirde, 2019’da yayınlanması planlanıyor.

Game of Thrones’un yayıncısı HBO ile yapılan anlaşma ise Zynga’ya iki yeni mobil Game of Thrones geliştirme izni veriyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, ilk Game of Thrones mobil oyunu olan Social Slots, 2019’un ikinci yarısı itibarıyla tüm dünyada yayınlanacak.

Zynga Game of Thrones ve Star Wars’un yanında Harry Potter için de yeni bir mobil oyun geliştiriyor. Match-3 formatındaki Harry Potter mobil oyununun da, tıpkı Game of Thrones oyunu gibi, 2019’un ikinci yarısında oyuncularla buluşması planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER