Teknoloji

ZTE’nin gelecek vizyonunda şeffaf akıllı telefonlar var

zte-m-ict-270415-6

Malta’da gerçekleştirilen IFA 2015 Küresel Basın Konferansı’nda sahneye çıkan ZTE’nin teknoloji ve ortaklıktan sorumlu kıdemli direktörü Waiman Lam, ZTE’nin üzerinde çalıştığı yenilikler ve şirketin gelecek vizyonu konusunda önemli bilgiler verdi.

ZTE’nin “M-ICT” adını taşıyan gelecek vizyonu, bir video aracılığıyla konferansın katılımcılarına gösterildi. ZTE’nin önümüzdeki 30 yıllık gelişim sürecini yönetmek amacıyla hazırladığı M-ICT; insanları birbirlerine, insanları makinelere ve makineleri birbirlerine bağlamayı amaçlıyor. Söz konusu bağlantılar ise hem fiziksel cihazlar hem de arka plan servisleriyle gerçekleştiriliyor.

Videoda gösterilen cihazların şeffaf olmasıysa en dikkat çekici unsurlar arasında yer alıyor. Gelecek vizyonun paylaşıldığı bir videoda şeffaf cihazların kullanılmasıysa videoyu izleyenler için biraz daha ilginç kılıyor. Halihazırda LG ve Samsung gibi önemli şirketlerin de şeffaf ekranlar üzerinde çalıştığı göz önüne alınınca gelecekte bu tarz cihazlarla karşılaşma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER