Genellikle 2G/3G altyapı ekipmanlarıyla tanıdığımız ZTE cep telefonu üretimi de yapıyor. Şirketin Mobil Dünya Kongresi’nde sergilediği son ürün olan “Smooth”, kızaklı QWERTY klaveyli formuyla bize Palm Pre’yi hatırlattı desek yanlış olmaz.
Android 1.6 işletim sistemiyle çalışan bu cihazda 2.8 inç’lik QVGA ekran, WiFİ, Bluetooth, GPS gibi bağlantı özellikleri bulunuyor. ZTE Smooth’un önümüzdeki Ağustos ayında, Çin’de 146$’a denk düşen fiyattan satışa sunulması bekleniyor.
İlgili – Cloned in China
Günün Öne Çıkan Fırsatları

7.000 mAh pilli OPPO Reno16 F 5.747 TL indirimle 36.252 TL
Satın Al REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl





