Teknoloji

ZTE Tempo Go ile Android Go kervanına katılıyor

zte tempo goZTE Tempo Go adını verdiği telefonuyla Android Go projesine dahil olan üreticiler arasındaki yerini alıyor. Android Oreo Go Edition ile kutusundan çıkacak olan Tempo Go’da 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Şirketten yeni telefonunun fiyatı konusunda şimdilik bilgi gelmese de, Android Go programının temelinde uygun fiyat karşılığında güvenilir bir Android deneyimi sunma isteği yatıyor. Dolayısıyla Tempo Go’nun fiyat etiketinde oldukça uygun bir rakamın yazacağı rahatlıkla söylenebilir.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm’un MSM8909 yonga seti bulunuyor. 2200 mAh kapasiteli pil, 5 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamera, micro USB girişi ve 3.5 mm. kulaklık jakı Tempo Go’nun diğer özellikleri arasında bulunuyor.

Google, Android Go programını geçtiğimiz yıl geliştirici konferansı I/O’da duyurmuştu. Şirket bu programla giriş seviyesi telefon kullananlara daha iyi bir Android deneyimi yaşatmayı hedeflemişti. Bu programın ilk üyeleri olan ZTE Tempo Go, Alcatel 1X gibi telefonlar Barselona’da görücüye çıktı. General Mobile da ilk Android Go telefonunu 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER