Teknoloji

ZTE S30 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

zte s30 pro

ZTE bir süre önce yeni S serisi telefonunun yolda olduğunu açıklamıştı. Şirket bu yeni telefonun tanıtılacağı tarihi de sonunda duyurdu. ZTE S30 Pro adını taşıyan telefon, 30 Mart’ta gözler önüne çıkacak.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 64 megapiksel sensör üstleniyor. 44 megapiksel ön kameraya sahip telefonun ekranının yenileme hızı ise 144 Hz olacak. Etkinlikte ZTE’nin yeni 1+2+N ekosistemi de tanıtılacak. Bu ekosistem Huawei’nin 1+8+N ve Realme’nin 1+4+N ekosistemlerine benzer bir ekosistemi takip edecek.

Burada 1 kullanıcıyı, 2 akıllı telefon veya tablet gibi öncelikli cihazları ve N harfi de tek bir kullanıcı arayüzü üzerinden aynı çevrede çalışabilecek akıllı ZTE cihazlarının sayısını temsil ediyor.

zte s30 proS30 Pro’nun ise Blade serisinin yerini alması bekleniyor. Arka kameranın çözünürlüğü bilinirken; diğer üç kameranın ultra geniş açılı kamera, makro kamera ve derinlik sensörü olması bekleniyor. Bunun orta segment cihazlar için standart bir kurulum olduğu söylenebilir.

ZTE S30 Pro ile tanışmak için 12 gün daha beklemek gerekiyor. Bu süreçte telefona dair yeni bilgilerin ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER