Teknoloji

ZTE Nubia Z50 Ultra’nın kameralarıyla ilgili detayları paylaştı

zte nubia z50 ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ZTE Nubia Z50 Ultra 7 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Bu telefon ZTE’nin en yeni ekran altı kamera teknolojisiyle gelecek. Çinli üretici şimdi de Nubia Z50 Ultra’nın kameraları hakkında yeni detaylar paylaştı.

Verilen bilgiye göre, akıllı telefon 35 mm odak mesafesine sahip ana kamerayla gelecek. 64 megapiksel çözünürlüklü periskop telefoto kameranın odak mesafesi ise 85 mm olacak. Her iki kamera da optik görüntü sabitleme desteği sunacak.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’a göre, Nubia Z50 Ultra’da ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX787 sensör üstlenecek. Bu sensörün Nubia Z50’de de kullanıldığını belirtmekte fayda var. Ultra geniş açılı kamera görevini ise odak mesafesi 14 mm olan 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek.

zte nubia z50 ultra

ZTE Nubia Z50 Ultra’nın Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelmesi bekleniyor

Tanıtım öncesinde Nubia Z50 Ultra hakkında yeni bilgilerin paylaşılması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin varlığının doğrulanması ve RAM kapasitesinin açıklanması da beklentiler arasında yer alıyor.

ZTE Nubia Z50 Ultra düz bir ekran ve düz kenarlarla kullanıcıların karşısına çıkacak. Nubia Red Magic 8’de de benzer bir tasarım söz konusuydu. Dolayısıyla Z50 Ultra’nın 6.8 inç 2480 x 1116 piksel çözünürlüklü AMOLED ekranla kullanıcıların karşısına çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER