Teknoloji

ZTE Nubia Z40 benchmark testinden geçti

zte nubia z40

ZTE Nubia Z40 hakkındaki detaylar bir süredir paylaşılıyor. Bu paylaşımlar sayesinde telefonun bazı önemli özellikleri gün yüzüne çıkmış durumda. Geekbench üzerinde gerçekleştirilen benchmark testinin sonucu, Nubia Z40’ın teknik özellikleri konusunda yeni bilgiler edinmeyi mümkün kılıyor.

Hem Nubia Z40’ta hem de Z40 Pro’da Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunacağı daha önceden biliniyordu. Benchmark testinin sonucu da bir kez daha bunu doğruluyor. Z40’ın kutusundan Android 12 işletim sistemiyle çıkacağı da test sonucuyla bir kez daha görülüyor.

Benchmark testinin gösterdiği en ilginç detay ise telefonun bellek kapasitesiyle ilgili. Akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1’e 16 GB RAM’in eşlik edeceği Geekbench’in veri tabanında gözler önüne seriliyor. Ancak başka kapasite seçeneklerinin sunulması da muhtemel görünüyor.

zte nubia z40Benchmark testinin sonucunun ortaya çıkması, ZTE Nubia Z40 ve Z40 Pro’nun resmi duyurusunun da yaklaştığını işaret ediyor. Önümüzdeki günlerde ZTE’den bir tanıtım açıklamasının gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER