Teknoloji

ZTE Nubia Z20 iddialı özelliklerle gözler önüne çıkacak

8 Ağustos’ta Çin’de tanıtılacak olan ZTE Nubia Z20, sahip olduğu özelliklerle şimdiden heyecan uyandırmayı başarıyor. ZTE Başkanı Ni Fei, şirketinin yeni telefonuna dair bazı detayları Küresel Mobil İnternet Konferansı’nda paylaştı.

Esnek ekran, Nubia Z20’nin dikkat çekici özelliklerinden biri olacak gibi görünüyor. Ancak bunun telefonun esnek olduğu anlamına gelmediğini belirtmek gerekiyor. ZTE, esnek ekran derken kavisli ekran panelini tasvir ediyor. Panelin kavisli olması sayesinde ekran çerçevesini büyük ölçüde inceltmek mümkün oluyor.

Nubia Z20’nin bir diğer iddialı özelliği ise 8K video kaydı olacak. ZTE bu özelliği daha önce Red Magic 3 adını taşıyan telefonunda sunmuştu. Akıllı telefonların üretim aracı olarak kullanıldığına dikkat çeken Ni Fei, kullanıcılarına profesyonel kalitede video çekim deneyimini yaşatmak istediklerinin altını çizdi.

zte nubia z20

 

ZTE Nubia Z20 beraberinde bir sanal gerçeklik gözlüğü getirecek

Nubia Z20’de 20x zum yapabilen bir kameranın bulunacağı iddiası daha önce gündeme gelmiş, hatta telefonla çekildiği söylenen bazı fotoğraflar da internete sızmıştı. 8K video kaydı özelliğinin doğrulanması, Nubia Z20’nin kamera bakımından oldukça güçlü bir cihaz olacağını gösteriyor.

ZTE Nubia Z20 ile birlikte yeni bir sanal gerçeklik gözlüğü de sunacak. Bu gözlüğün neler yapabileceği konusunda ise şimdilik pek fazla şey bilinmiyor. Nubia Z20 ve beraberinde gelecek sanal gerçeklik gözlüğünün detayları için 8 Ağustos’u beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER